"Kingfisher" - Aluminium 68' - Architect: Hoek Design

Nieuwbouw van zeil- en motorjachten

U zoekt een schip tussen de 40 en 85 voet en voor een vaste prijs gebouwd in aluminium? Wij bouwen uw jacht volledig op maat: van de kale romp tot aan het plaatsen van de mast, onze specialisten voeren het gehele proces uit en coördineren eventueel met de toeleveranciers.

U zoekt een jacht voor een wereldomzeiling? Dan heeft u vast ideeën over de details en de te gebruiken uitrusting. Aluboot heeft ervaring met oude en nieuwe technologieen en zal u adviseren in uw keuze.

Bijna alle door ons gebouwde jachten hebben de wereldzeeën bevaren. De feedback van onze klanten, tesamen met onze jarenlange ervaring met het bouwen van reddingsboten die de meest extreme situaties de baas moeten blijven, garanderen u een betrouwbaar schip - onder alle omstandigheden.

Wij werken vanuit de tekeningen en het bestek van de door u gekozen jachtarchitect, en offreren u een VASTE PRIJS voor de bouw van uw schip, uiteraard voorzien van CE-keurmerk.

U kiest de aftimmering, de kleurstellingen, de stoffering, de detaillering, etc. Onze afdeling interieurbetimmering bouwt alle delen in modules, waarna alles wordt gespoten in onze eigen spuitkabine.

Wij werken samen met gespecialiseerde toeleveranciers, zoals motoren specialisten, electrotechnische bedrijven en schilders.

Het resultaat is een uniek schip, dat generaties lang een lust voor het oog zal zijn.

Nieuwbouw

Sail your dream....